vrijdag 27 mei 2011

Pink and blue…..

     

Ik heb al heel wat mooie rozen op diverse blogs voorbij zien komen en wilde niet achterblijven!Ondanks de droogte staan ze er prachtig bij.ik ben een grote fan van het Engelse rozenmerk of eigenlijk is het een begrip in Engeland ,namelijk de zoet geurende rozen van David Austen.Het is dat mijn tuin niet groter is anders had ik nog wel wat meer soorten willen hebben!

Dit is Mary rose.

Dit is Gertrude Jeckyll.

Hiervan ben ik het kaartje kwijt.Het is geen Engelse soort.Het is wel een geurende roos en vult de achtergevel van ons huis.

Deze geurende witte roos vult de gevel van de schuur.

DSC06107

Nu we het toch over rozen hebben….wat te denken van dit prachtige boek.Een aanrader!!!!!

Voor als we in de Zomer een high tea willen organiseren…..hele lieve bordjes,bekertjes en servetjes met roosmotief bij de Xenos.ook nog leuk geprijsd!

 

Nog meer roze….in de webwinkel.SPECIAL DELEVERY lint voor geboorte!

Natuurlijk ook in het blauw!

 

Ook weer nieuw ander lint toegevoegd…oa.NEW ENGLAND STYLE.

En schattige setjes met 1mtr SWEET LAVENDER lint,een frans LAVENDELzeepje,een bestempeld en op te hangen LAVENDEL builtje en frans/LAVENDEL bestempelde stickertjes.

    

DSC06116DSC06117DSC06118

Lange avonden buiten zitten….dan kun je nooit genoeg lichtjes hebben om je tuin leuk aan te kleden.Ik heb ze al meer gemaakt en laten zien maar deze zijn weer een beetje anders.Het papier is niet hetzelfde als de vorige keer maar voldoet ook.Dit is een dikkere soort japans papier gekocht bij een hobby/schilderwinkel.Ook nieuw in de webwinkel aanvullig op de zeefiguren, een krabbetje.

Een ZEE thema.

    

Ook wat lichtjes in de FRENCH STYLE met parfum etiketten.

Deze potjes zijn voor de verkoop op de FAIR as.Zondag op FAIR van Antoinette (twaatjes diary) en Bianca aan de Kreil 1 in Wieringerwaard(zie link in de sidebar).Ben je in de buurt en heb je zin in een gezellige fair kom even langs!!

Groetjes van mij en Jackie!

TRANSLATION…

Some pictures of my David Austen roses and some new stuff in my webshop.Easy to make and lots of fun these lights with a SEA and FRENCH theme.

Greetings from me and JACKIE!

zaterdag 14 mei 2011

Nieuwe woonaanwinsten en een zweeds terras……..

    

Eindelijk weer even tijd om een postje te plaatsen!Ben druk bezig met nieuw spulletjes voor de webshop.Alles in de SEASIDE style!Maar heb natuurlijk ook volop genoten van het mooie weer en lekker tuinieren.De houten tuinbanken(drie stuks!),de deckchair,de tafel en de nieuwe aanwinst een schommelstoel van de kringloop hebben een laagje  kalkverf gekregen.Geen idee of men in Zweden er ook zo bij zit maar het is in ieder geval verf daar vandaan van het merk moosefarg.Ideaal spul!

DSC05927DSC05926DSC05925

Ik ben zeer blij met deze zeer bijzondere tulpen Ze hebben een bijna kantachtig randje.

M’n,zelf opgekweekte laurierboompje versierd met de hanghartjes uit de webshop.Vooral leuk als het een beetje waait en de slingertjes gaan wapperen!

  

Loversseat in de zon……met de nieuwe SEASIDE kussens!

Ook weer strak in de kalkverf!

 

Ook gevonden in de kringloopwinkel en natuurlijk wit geschilderd……een leuk gevlochten mand.

Inmiddels uitgebloeid maar zo mooi de malus sentenial.

Kon het niet laten om dit mini kasje ook in de kalk te zetten.Ik ben nu met het grotere victoriaanse kasje bezig.Ook de hekjes achteraan meteen gedaan!

DSC06006DSC06005DSC06004

 

In de afprijshoek van intratuin vond ik dit grappige stolpje.Natuurlijk was het niet wit….nu wel!!Erin mijn babyschoentjes en oud linnen,eraan een duifje uit de webwinkel.

 

Ook nieuw in de webwinkel..twee soorten knopenkaartjes.Leuk om te combineren met een stolp en linnengoed!

 

Klein overzichtje van de SEASIDE spulletjes nieuw in de webwinkel.Snuffel gerust even rond als je houdt van originele zelfgemaakte spulletjes!

 DSC06054DSC06034DSC06021 

DSC06026DSC06014DSC06063

Hoe anders afsluiten dan met de leukste Jack Russel ?Jackie in actie,opzoek naar kikkers en padden in ons vijvertje!

   

Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer!

ANITA en JACKIE

TRANSLATION..

Some pictures of my garden with my just  painted garden furniture.Painted with chalk paint from Sweden called moosefarg.Also my SEASIDE stuff new in my webshop!And of course my sweet little JACKIE  hunting for frogs and toads in our very little pond.

Thanks for reading again and much Love!