woensdag 20 februari 2013

A happy EASTER….

   Nieuwe spulletjes voor PASEN in de webwinkel!Twee originele PAASzakjes met een kijk venstertje van tule!Leuk om eitjes in te doen !Eitjes komen trouwens van de xenos!Dit is het zakje ‘EGG HUNT’ ‘.

 

    Kleine details…….

 

   Dit is het zakje ’EASTER LIST’ ‘ .

  En voor in de PAAStakken , drie verschillende hartjes.EGGhunt,EASTER en EASTER LIST.

  Wat sfeerbeelden…….

     

  Laar PASEN maar komen!

Tot de volgende keer!

ANITA.

zaterdag 16 februari 2013

Still busy with hatboxes…..

  Nog steeds ben ik druk bezig met de hoedendozen!En het wordt steeds leuker .Een kwestie van verschillende mensen met verschillende wensen!De ene wil het precies als op het plaatje en de ander iets witter maar wel oud.Maakt niet uit ik vind het superleuk om ze elke keer weer anders te maken en andere technieken toe te passen of toevallig op iets interesants uit te komen.

Op de foto’s hierboven ,dozen bewerkt met verdunde kalkverf in lentebloesem roze en witst.Ook dit geeft een heel oud gebruikt effect.

Even wat sfeerplaatjes van gemaakte dozen voor klanten….

 

        

          

 Een nieuw geurzakje in de collectie.Net weer even anders dan de andere.Mocht je interesse hebben voor mijn spulletjes,kijk in mijn WEBSHOP !Bekijk ook eens mijn pinborden op PINTEREST (link linksboven).Je kunt mij altijd mailen als je iets speciaals gemaakt wilt hebben!

Leuk dat je er weer was en graag tot ziens!

zondag 3 februari 2013

A pink post….

  De kleur 40 LENTEBLOESEM van L’AUTHENTIQUE is een zeer inpirerend kleurtje (oud)rose.Voor een trouwe klant die liever een hoedendozen set wilde met een etiket op de doos geschreven maakte ik deze franse aandoende dozen.

  Mijn idee was altijd al om de dozen zo voor de webshop te maken maar ik vond ‘echte’etiketten’ voor de dozen ook wel erg leuk.Aangezien het direct op de doos opbrengen veel moeilijker is heb ik voor de etiketten gekozen maar toen ik deze dozen aan het maken was en zeer blij met het resultaat was heb ik besloten om deze ook in de webshop te zetten!

   De teksten op de hoedendozen.Het zijn geen strakke letters maar een beetje krijtachtig/vaag.Precies passend bij het poederige van de dozen.Een beetje inperfect maar mooi!

 

   

  De mooiste rose rozen…..

  Laatst vertelde ik over ‘gewone’plaketiketten die ik bij de action koop.Onwijs leuk om van alles mee te doen.Mijn saaie plastic curverbakken met spulletjes zijn ook opgeleukt met deze bestempelde etiketstickers.

  Ook niets zeggende eenvoudige  plastic doosjes en potjes zijn op te leuken met een eenvoudig stickertje en een leuke stempel!

  Ook simpele plastic zakjes waar ik klein spul in bewaar kregen een etiketje.Ik bewaar ze in een oude tulbandvorm.

 Een velletje vol met allerhande plakkertjes…ok voor de PASEN!

cc

  Waarom zou je ze niet ook leuker maken door er figuurtjes in te ponsen,strikjes op te plakken of een kantje en knoopje?

  

   Mensen die al eens iets bij mij besteld hebben weten dat ik deze etiketjes vaak gebruik om in te pakken.

  Diverse mailtjes kreeg ik of er nieuwe PAAS spulletjes komen.Ik ben er mee bezig! De PAASspulletjes nu in de shop blijf ik maken en probeer nog wat nieuws bij te maken.

   Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer!

GROETJES,ANITA.