vrijdag 31 mei 2013

Back again #2

Het is weer fijn om volop bezig te zijn voor mijn webshopje!Ook zeer fijn dat klanten op mij gewacht hebben en nieuwe mij weten te vinden!

  Inpakken en het liefst zo FRANS mogelijk blijft bij mij favoriet.

 Kantjes,bandjes en oude lapjes heb ik altijd binnen hand bereik.

  Werken met oude afbeeldingen ook zo leuk!

  

 Geurkussentjes altijd leuk om te maken!Ze staan in de webshop.

  

   Omdat het van de week mooi weer was heb ik toch tijd en vooral zin gevonden om mijn nieuwe/tweedehands burostoel te gaan schuren en schilderen.Hij staat in de grondverf en ik vind hem eigenlijk leuk genoeg zo.Lekker inperfect!Voor de schommelstoel ,die eerst rose was, heb ik een onwijs mooie kalkverf bij de karwei gevonden.Ik wilde de zolder geheel wit met zwart/grijs houden maar die tint lichtblauw staat er perfect tussen.Een paar sfeerplaatjes;

       

 Het trapgat.De vloebedekking moet nog gedaan worden maar dat zal voor een andere keer zijn.Ik heb een tweede krijtbord gemaakt die los tegen de muur staat.Als ik nog eens op een fair ga staan wil ik hier een soort van promotiebord van maken!Eerst nog even oefenen!

Groetjes en leuk dat je er weer was!

ANITA

vrijdag 24 mei 2013

Back again…..

Eindelijk weer terug in blogland!!!!De verbouwing op zolder is zo goed als klaar.Nog wat kleine afwerkingen tussendoor doen en dan maar genieten van hoe mooi het is geworden.!Ik wilde alles friswit ,ook de opbergblikjes met stempels (hierboven)dus ook die kregen een nieuw frontje.

  Een kijkje in mijn hoekje met oude babycommode.De poster is inpakpapier van J’D en heb ik met grijs wasitape op de (nieuwe)muur geplakt.

  Dit is een lang dressoir die ook een friswit verfje kreeg.Erop allemaal oude mappen en ordners met hobbyspullen.Ook de  ruggen van de oude mappen kregen een opknapbeurtje.Een friswit etiket ala SCARBOROUGH FAIR gestempeld en met wasitape ,kant en bestempeld band afgewerkt.De muur die je ziet is met wit geshilderde mdfpanelen afgewrkt en deelt de zolder nu in tweeen waar het vroeger eén was.Jongste zoon heeft nu aan de andere kant een kamer.

  Een hoop hobbyspullen hebben is leuk maar je moet ze wel op een (leuke) manier kunnen opbergen.Ik heb deze glazen potten(die er leuk ouid uitzien) bij xenos gekocht en in de ene al mijn soorten oud en nieuw band gedaan en in de andere zit al het kant dat ik regelmatig gebruik.Leuk om te zien en toch praktisch!De liggende ordnermappen zijn zo eigenlijk al mooi genoeg.Misschien toch nog een leuk etiketje in het houdertje als ik het zo op de foto bekijk?

 

 Een blik op mijn tafel(die er hier wel erg netjes uitziet!)en een klein overzichtje van mijn werkplekje!

  DSC04153  

  Het zwarte schoolbord is voor een nieuwe hobby.Op pinterest vind je veel heel mooi beschreven borden voor verschillende doeleinde,dat wil ik ook gaan proberen.Wordt vervolgd dus!Op mijn pinterset(Linksboven op mijn blog) heb ik ook een map met CHALKART,als je wilt weten wat ik bedoel.De foto ernaast is ongeveer wat ik wil gaan doen!

Praktische ,goedkope en toch leuke ideeen daar houd ik van dus heb ik mijn speldekussen gevuld met veel LAVENDEL,dat werkt lekker geurig en ook de mand met printpapier heeft een gevuld kussentje en een bosje LAVENDEL met de hoop dat het papier gaat geuren!De zolder in ieder geval wel!

  En om verder te gaan een oplossing om mijn lelijke printer te verbergen,een mooie oude katoenen sloop erover en probleem weg!De stoel (van de kringloop)moet nog geschilderd worden maar ik twijfel over de kleur en heb trouwens ook even geen zin om die enorme laklaag eraf te schuren!

  Ben weer productief bezig en met deze spreuk op mijn tafel lukt dat wel!Een aantal spulletjes staan nieuw in de webshop .Hieronder een paar ideeen.

DSC02600     DSC02601

        

  De SALE heb ik ook aangevuld want ik moet toch wat plaats maken !

   

  Plaats maken voor wat ZOMERspulletjes!!

 Leuk dat je er weer was!

GROETJES,ANITA.