zaterdag 22 juni 2013

DIY tin boxes with wasitape..

  Een leuk projectje dat ik op pinterest zag en waar ik een eigen draai aan heb gegeven door met stempels en wasitape te werken.Je hebt vast wel ergens een oud (koek)blik liggen wat niet echt mooi meer is.De kringloop heeft er trouwens ook heel veel soms voor heel weinig geld.Verf ze,liefst met latex of kalkverf,en bestempel ze naar eigen inzicht!.Blikje hier en daar doorschuren en klaar ben je!Met wasitape kun je een leuke rand maken om het blik of erover heen.Kantjes en knoopjes kunnen natuurlijk ook!Viel mij op dat de kalkverf echt goed blijft zitten.

  

  Om plaats te maken staan er een paar hartjes in de SALE!Verder zijn de geurende POSTCARDS aangevuld en DIY postcards met een los katoenen printstofje.Leuk om te versturen of te geven want er zit ook een lief WEGGEEFZAKJE bij!Als je interesse hebt in éen van mijn spulletjes ,alles is in de WEBSHOP te vinden onder,CONES EN (GEURENDE) POSTCARDS en SALE .Een klein sfeeroverzichtje;

DSC02697 

   Met een aantal verschillende vormen ,grootte en kleuren  blikjes kun je een mooie stapel vormen net als  op de foto links.

  Ben helemaal gek van deze blauwe tint kalkverf van de KARWEI.Hele handige kleine blikjes voor een paar euro waar je nog heel wat mee verft!Ik heb hier de kleuren; ,ocean blue en hampton blue matte muurverf(maar ik smeer het overal op)Merk is, LE NOIR ET  BLANC.

 

 

    Origineel eigen ideetje!Kaart met DIY mogelijkheid!Het stofje is van de kaart te halen en de onderdeeltjes ook.Je kunt het bijv.verstevigen en ergens op stikken.Een leuk kadootje voor een creatieve jarige!

LEUK DAT JE ER WEER WAS!

ANITA.

                 

 

 

donderdag 13 juni 2013

A BUSY LIZZY…

 Druk bezig om weer wat spulletjes voor de shop te maken.Eerst weer wat thema’s aanvullen en dan iets leuks met zeefiguren bedenken!Het wordt toch eens een keertje ZOMER!

 

  Schitterend wit jurkje bij de kringloop gekocht.Echt een plaatje!!Ben er zeeeer blij mee alleen jammer dat het net even te strak zit(lees; ik baal).

Heb weer wat leuke KATOENEN en LINNEN spulletjes in de WEBSHOPgezet.Te vinden onder de thema’s ,ROMANTIC BAGS en CUSHIONS.Hieronder een aantal SFEERPLAATJES;

      

 Leuk dat je er weer was!

GROETJES,ANITA.