dinsdag 2 maart 2010

Leuke dingen alarm!

DSC02652

Ben je op zoek naar een leuk(Paas)label of kaart ,ga even kijken bij Annemiek van La belle brocante die maakt onwijs leuke dingen!Heb bij haar deze lieve Paaskaarten gekocht met konijntje en kuiken en met ouderwets tafereeltje.Ze hebben de sfeer van Jeanne d’arc.Alles wordt ook heel mooi ingepakt,bijna zonde om open te maken!

 DSC02648 DSC02649

DSC02647

  DSC02650 DSC02651

DSC02643

Met veel liefde gemaakt en ontvangen!

NOG MEER ALARM……

 

Las in het foldertje van kruidvat dat er (weer)  stempels in de aanbieding waren.Vlug gaan kijken en ze zijn erg leuk.Een vel met het alfabet en cijfers en een vel met hartelijk gefeliciteerd dingen, een vel met randen en een vel met  bloemen maar die vond ik niet zo leuk.Mooi lint en zilver plak strasssteentjes meteen ook meegenomen.Dus voor jullie stempelaars misschien een idee?Stempels zijn 3.95(ben weer vergeten waar het euroteken zit!!)en er zit ook een stempelblokje bij.

DSC02646

  DSC02644DSC02645

 

METEEN AAN DE SLAG……

DSC02638 

Ben nog steeds druk in de weer met schilderen.M’n bed staat in het tweede laagje verf en wordt hardstikke mooi.Het ladenkastje van de foto staat ook in de slaapkamer en is van oud hout gemaakt en wil ik dus niet schilderen.Maar een kleine metamorfose kon hij wel gebruiken.Dus vorige week al de NO= gedaan en zocht nog naar cijfers want die had ik niet.Die heb ik dus nu erop gestempeld met m’n kruidvat setje!

 DSC02640DSC02639

 DSC02641 DSC02642

Ik heb Jackie niet zo ver kunnen krijgen dat ik haar een stempel kon geven voor op de foto,ze zou zeker een nummer 1 van me krijgen!

TRANSLATION…

I’ve bought some very charming cards from  Annemieke from La belle brocante so if you are in need of a nice card or label go and visit here webshop!

Don’t know if you have or know  a Kruidvat shop but they sell these very nice stamps for only little!I’ve bought three different sheets with birthday things,edges in all shapes and sizes and numbers and the alfabet.Last stamp I used for decorating my little old  chest of drawers.I spiced it up with some numbers!I’m still busy painting my bed.Hopefully It will be ready with my new post so you can see(and judge)it!!!!

I wanted to give Jackie a big  number 1 stamp for the picture because she is no1  but she wasn’t in the mood!!!

Thanks for reading again and hopefully see you next time!

LOVE  ANITA  AND  JACKIE.