maandag 26 maart 2012

VINTAGE TREASURES….

Een nieuw thema in mijn webshop!Niet super origineel natuurlijk want als ik het aanbod VINTAGE/BROCANTE op het internet afsnor kom ik genoeg prachtigs tegen dus moet ik daar nou ook nog mee beginnen?

Probleem is….het is zo leuk om ermee bezig te zijn!Leven tussen oude spulletjes is leuk maar op zoek gaan naar en opknappen van dit alles is minstens even leuk.Op mijn speurtocht naar oude stofjes en kantjes kom ik altijd  wel iets tegen om op te knappen en om te transformeren in een ander iets.Mijn huis is(jammer)genoeg niet van het formaat landhuis dus vol is het hier al gauw.Een nieuw winkelthema is geboren!!

 

Bij mij geen grote dure stukken hoor maar gezellig kleiner grut ,niet per definitie super oud maar wel ietsje of tenminste met een oude uitstraling!

Drietal hartjes zijn er bij de SWEETHEARTS AND PIGEONS… bij gekomen.Een nieuwe maat, tussen de grootste en kleinste hart in maar nog wel BRIEVENBUSPOST!

    

 

Ze zijn frans getint met weer leuke etiketjes,tekstjes,speldjes en oud broderiekant met hier en daar een sleets  randje .

 

Voorlopig zijn het drie enkele stuks maar er komen nog nieuwe bij .

 

Ik hoop dat jullie net zo van het zonnetje genieten als ik.Kan mijn nieuw thema helemaal buiten uitvoeren!Lekker schilderen in de buitenlucht!

Bedankt dat je er weer was en tot een volgend postje!!!

Anita.