vrijdag 7 september 2012

French Pillows no.3!

Eindelijk ben ik weer terug in blogland!!!!!Niet bepaald stil gezeten hoor ,integendeel, veel te veel bezig geweest om iets te kunnen posten!!!Op een gezellige en succesvolle FAIR gestaan in Den Helder en druk bezig geweest met allerlei FRANS getinte kussentjes waar ik in mijn vorige postje al iets over had gezegd.

Het is  zo’n leuk werk om te maken dat ik flink ben bezig geweest en op de FAIR ook leuke reacties op gehad heb.Het zijn kleine geurkussentjes met LAVENDEL en vulsel (blijven ze tenminste goed staan en zijn ze stevig) en grotere in fijn katoen en mooi linnen.

Markt in Den Helder.Mijn moeder had ijverig een mand vol witte en grijze konijntjes gebreid!Eind van de dag had ik er nog maar twee over!Nooit geweten dat die zo populair waren(patroon kwam uit het breiboek van de twee scandinavische brei heren).

De leuke mangelbakken zijn door mijn vader gemaakt en komen eerdaags ook in de webshop.Heb je al  interesse,laat het me weten dan kan ik het regelen.Met het rolkussen op de voorgrond ben ik nog bezig.Ik wil ze graag in de webshop hebben met diverse prints, maar heb nog geen betaalbaar mooi rond binnenkussen gevonden.

Dit in mijn favoriet……een kussen met een afbeelding van een oude rekening.Een beetje in de J’d stijl.Hij is er ook in linnen uitvoering!Zie hieronder.

Het was weer zo leuk om foto’s te maken en te bewerken dat ik een aantal sfeerplaatjes heb gemaakt!

De kleine ronde kussentjes (doorsnede 17cm) hoef je natuurlijk niet in je linnenkast weg te stoppen!Ze staan echt overal leuk.De achterste is een LINNEN versie.

  

Om mijn FAIR kraampje op-te-leuken had ik  leuk geprijsde LAVENDELS  gekocht.Ik wilde een FRANS sfeertje scheppen!Aangezien de tuin al vol staat heb ik ze nu gezellig op tafel binnen staan.We zien wel hoe lang ze mooi blijven!Het ruikt in ieder geval super.

 

Op dit kussentje een origineel J’d bedeltje.

Ik ben er achter gekomen dat een kussen echt niet altijd op een bank hoeft te liggen.Op een stapel of hier en daar is net zo leuk

En dat is dan zo’n hier- en- daar plekje!

 

En nog eentje…..

Het ene rolkussen heeft nu een vaste plek op tafel.

In een mand…ook lief!

 

Ook erg lief was de envelop die ik in mijn brievenbus vond van Odetta!Een enthousiaste vaste klant mag ik wel zeggen!Die speciaal voor mij een leuk setje had gemaakt van kantjes,kaartjes en lintjes.Positieve en leuke mensen bestaan echt!Nogmaals erg bedankt hé Odetta!!!

DSC01626

Mocht je interesse hebben in een kussentje,je vindt ze in de webwinkel onder het thema’shoes and cushions’.En alles wordt mooi verpakt en zo spoedig mogelijk verzonden!

Groetjes en fijn weekend!

ANITA