zondag 28 oktober 2012

Het kleinste kamertje in LAVENDEL sfeer….

Het kleinste kamertje bij ons had een kleine opfleur beurt nodig!Zakjes komen uit m’n webwinkel het LAVENDEL bakje kwam ik ooit tegen op een LAVENDEL boerderij in drenthe.

Even geen financien voor alles nieuw!Maar als je van brocante houdt hoef je ook niet alles nieuw!!Je raadt het al ,ik heb dus een brocante wc!!!Eigenlijk niet echt oud genoeg voor brocante maar nog zeer netjes en alles werkt nog!!!!

Deze twee schilderijtjes ,ook al een tijdje aan de muur,maar  een tintje lichter wit geschilderd en iets anders achter het glas ,en weer helemaal nieuw!Een kleine collectie LAVENDEL zeepjes op de stortbak.Opgeknapte mand van de kringloop voor de voorraad ‘jeweetwel’rolletjes!

  

Ook de spiegel  en planchetje kregen een nieuw verfje.Het kandelaartje van de kringloop heb ik samen met de muur in de latex gezet.LAVENDEL geurzakje van eigen webwinkel en lieve flesjes ,ook met LAVENDEL opdruk voor de sfeer!Wil eigenlijk een LAVENDEL tekstje op de muur maar heb  deze nog niet gevonden en zolang een andere op de muur geplakt.Bij wibra en action kom je ze regelmatig tegen voor een leuke prijs.

 

Nieuwe superleuke winkel in Alkmaar,LINNEN EN ZEEP!Ze verkopen geurige zepen en mooi wit linnen.Veel LAVENDEL zeep!Oa. dus deze met mooie verpakking.Daar val ik altijd voor en natuurlijk de zalige geur.

Kon het niet laten om ook voor dit kleine kamertje een hoedendoos te maken met mooi bosje LAVENDEL erop.Het rekje is van de kringloop.

 

Bij de hema verkopen ze deze haman handdoekjes met franje en relief,erg leuk het hart LAVENDEL zeepje is van LINNEN EN ZEEP!

Ben druk bezig met KERST spulletjes voor de webshop oa. engelen vleugels,madonnazakjes en schaatsjes!Volgende postje zal hier ongetwijfeld over gaan!

Leuk dat je er weer was!

ANITA