maandag 25 maart 2013

A Bit of everthing….

  Ook al is de temperatuur er niet naar,het is LENTE en bijna PASEN!Dan komen,hoe ongelovelijk ook met dit weer,,toch weer wat kriebels om de woonkamer te veranderen.In mijn hoofd is wel degelijk het voorjaar begonnen dus!!

 Wit blijft favoriet maar een beetje kleur hier en daar met dit sobere weer mag van mij wel!Greengate is dan mijn favoriet.Wat een leuke dingen weer dit voorjaar en zomer.

 Wat nieuwe dingetjes aangeschaft en aangevuld met wat ik al had en de plankjes zien er wat zonniger uit dan alleen wit en grijs.

  Zo ziet er het nu uit maar het zou ook zo maar kunnen dat alles morgen weer anders staat!Gek worden ze er hier van dat geschuif!!!Er zijn ergere dingen zeg ik dan.

  En  over leuke kleurtjes gesproken,ik vond dit superlieve setje om mee te knutselen.Vol met vintage pastel babyplaatjes en lintjes.

  Ook twee leuke setjes maar dan om mee te bakken.De eerste is van greengate de tweede van action.De laatsye is met zakjes,touwtjes, stickertjes en labeltjes.De eerste zit in een schattig doosje.

 

  Het nieuwe tildaboek staat ook weer vol met pastelkleurige dingen om te maken.De konijntjes van maileg zijn ook voor PASEN weer naar beneden gehaald 

       

  Ik heb al heel wat hoedendozen gemaakt de afgelopen weken maar  aan mijn eigen dozen kwam ik niet toe.Ik vond de ondergrond kleur te creme en heb ze nu (eindelijk) kalkwit  geverfd met diverse(nieuwe) afbeeldingen erop.

Langzaam aan de woonkamer in PAAssfeer aan het brengen.Ik wens iedereen daar heel veel plezier mee en tot de volgende keer!

GROETJES,ANITA.