woensdag 11 september 2013

Back again…..

   Endelijk ik ben er weer!Een tijdje niet geblogd ,te druk geweest.Na een fantastische vakantie in Engeland en het zien van de vele pastel kleurige cottages daar, ben ik in een pastelbui gekomen.Er zijn ergere dingen!!

  DSC03188DSC03187 DSC02899   

    Bij het zien van dit soort huisjes  en terassen smelt je toch?

   Ik heb een partij hoedendozen gevonden en ze ENGELS pastel roze,blauw en grijswit gemaakt.De teksten zijn frans omdat dat nou eenmaal leuker staat op een hoedendoos(nou ja dat vind ik dan!).Ze zijn een beetje oud gemaakt en ook de tekstjes zitten direct op de doos voor een oud effect.

We zijn bezig om de webshop te vernieuwen.Hopelijk gaat hij volgende week online  Nieuw in de (nieuwe)shop deze vingeloze handschoentjes in ajoursteek.Ze staan net als de hoedendozen nog niet in de (oude)shop .

Een kleine greep uit de nieuwe collectie hoedendozen en blikjes die eerdaags in de (NIEUWE )shop komen;

 

                

   Onderling zijn ze leuk te combineren!

DSC03291DSC03391 DSC03392  DSC03472

  En dit mijn JACKIE ,we vonden een gelijkend uithangbord van haar.Jammer genoeg niet te koop maar we hebben wel een ander leuk  terra cotta tegeltje ,gekocht die hangt naast de deur!

DSC02876DSC02872DSC02875

En dan de tuinen in Engeland……….FANTASTISCH!Ooit hoopte ik om mijn kleine achtertuintje nog eens te tranformeren naar een engelse tuin die ik ooit bezocht had.Een tuin met mooie terra cottaklinkers en veel mooie potten.Per toeval kwam ik in contact met een hovenier die voor een schappelijke prijs de tuin wilde doen en echt ook per toeval stuitte hij op een kleine partij supermooie gebakken terra cotte klinkers voor een hele aangename prijs!Dan is het niet moeilijk een besluit te nemen.Dus ook daar zijn wij nu druk mee beig maar meer hierover een volgende keer!

Leuk dat je er weer was en graag tot een volgende keer!

ANITA en JACKIE.