maandag 4 april 2016

You can never go wrong with an old bear…..

 

Een beer op de bank!

      Ik 

 

Nieuw in de shop ‘ POOH ‘ beer kussentjes!Ik had diverse mooie lapjes gevonden en daar moest iets mee gebeuren.Het zijn dan wel streepjes,blokjes en bloemetjes maar alles combineerd zo leuk met elkaar.Het zijn ‘ secret’ kussentjes dat wil zeggen ,er zit een verborgen zakje.De voorkant opent als een boekje en daar zit het zakje.Je sluit het met schattige lintjes.Erg leuk om in een babykamer een kleine pyamaatje in te doen. Zowel het kussentje als de tekstjes zijn zelf ontworpen dus een tweede zul je niet snel tegenkomen!Ik vind het resultaat erg leuk en had ze voor de foto dan ook gezellig op de bank neergezet!Veel engelser kan het niet!

De voorkant met geheim zakje!       En de zijsluiting!

                

                   

 

Romantische vlieszakjes met’ pooh’ opdruk en gevuld met 3  lieve hartjes!

 

   

En dit is ook nieuw…..een schattig zakje van heel dun vlies met de opdruk

‘ big bag of pooh bear fun and love !’

In het zakje passen precies drie verschillende hartjes .Eentje met engelse rozen,eentje met tekst en eentje met een roze geverfd wolkje met afbeelding en tekst.Er is ook een ‘ little’ bag uitvoering met 1 hartje!Dus je ziet…..met een oude beer(en zeker een engelse!) kun je nog leuke dingen doen!

Neem gerust als je interesse hebt een kijkje in mijn webshop

SCARBOROUGH SHOP

Heb je een vraag of wil je ‘een van mijn producten gepersonaliseerd hebben neem gerust contact op , op scarboroughblog@gmail.com

Groetjes,

Anita