vrijdag 8 oktober 2010

Nieuw…….

 

Ik zou een postje over de festiviteiten van 8 Oktober kunnen maken want dat is hier een traditionele feestdag(Alkmaars ontzet).De kinderen zijn vrij ook het voortgezet onderwijs(al is dat alleen de middag).Maar die van mij hebben nu de leeftijd dat ze kijken naar de grote optocht in de binnenstad niet meer leuk vinden.Het weer is ook niet zo bijzonder dus maar een feestelijke krans voor op tafel gemaakt!Had nog wat sneeuwbessen uit een boeket en heb daar met spul uit de tuin een krans van gemaakt.Met m ’n eigenste labeltje erbij!!!

 DSC04742DSC04743DSC04741

Ben wel even in de stad geweest om de nieuwe Jeanne darc te halen maar helaas hij was nog niet binnen.Een paar uur later belde de eigenaresse van de winkel dat hij binnen was,gelukkig houdt ze hem vast voor me want ze gaan erg snel.Ben weer erg benieuw wat er nu weer voor leuks in staat!Even langs de Action geweest voor wat hobbyspul en kon de kanten  taartkleedjes niet weerstaan.Ze kosten ook bijna niets en je kunt er zoveel leuke dingen meedoen.

Ben druk bezig met het verzinnen van spulletjes voor m’n winkeltje.Zie hier een Tilda engel in een puntzakje. Helemaal wit met kraaltjes ,stiksels en band net even anders dan in het boek.

DSC04746

Schattige duifjes.Gemaakt van linnen met kraaltjes,knoopjes en lintjes.

    

 DSC04758 DSC04757

DSC04756DSC04754

Je vindt de duifjes in m’n winkeltje.

 

DSC04750DSC04748

Nieuw een mini prikbordje van linnen en bestempeld band.Ze komen eerdaags in mijn winkeltje. En natuurlijk hartjes . Die zijn er altijd!  

DSC04749 

Leuke labeltjes voor geboorte voorzien van een lief belletje ,kraaltjes en lint.

Kom gerust even shoppen!!!!

Nieuw in mijn keukentje…..omdat het wandrek het na 17 jaar trouwe dienst en alle hoeken van het huis te hebben gezien in ook steeds verschillende kleuren het zomaar begeven had en met een klap naar beneden kwam.Dit gebeurde al voor de zomervakantie.Heel wat chaos op de grond en ook vreselijk geschrokken want ik stond er vlakbij toen het gebeurde!Na diverse woonbladen te hebben doorgespit zag ik dat losse planken op een drager net zo leuk als een rekje zijn.En je ziet het zelfs na het sneuvelen van diverse (leuke) spulletjes had ik nog genoeg  over om op de plankjes te zetten!!

Leuk dat je een kijkje kwam nemen en tot de volgende keer!

ANITA en JACKIE.

Translation…..

Made a wreath from some materials from the garden.My son designed my own SCARBOROUGH label.Some pictures of items that I sell  in my little shop and things I’m working on.A picture of my new kitchen item….my old kitchen cupboard just fell of the wall after 17 years!!What a mess it was.Several nice things were broken and I had to throw a lot of things away.But as you can see with three new shelves, something completely different,  I still have enough things left to place on it.

Thanks for being on my blog and hope to see you again!

ANITA and JACKIE.