zaterdag 30 oktober 2010

Hartjes,labels en…….Kerst!

 

DSC04826DSC04827DSC04828

Eindelijk heb ik weer even tijd voor een postje.Sorry als ik niet veel van mij heb laten horen maar ik had het best wel druk.Eigenlijk wel erg leuk want de webwinkel gaat erg goed!Was door een groot aantal spulletjes heen dus moest hard aan de slag!Ik wilde wat nieuwe dingen maken en ook leuke spulletjes voor Kerst maken.Tussendoor was ik ook nog jarig en Halloween wordt hier ook niet vergeten!De foto’s van Halloween zal ik in een volgend postje laten zien maar eerst een paar nieuwigheidjes die in de winkel staan of er binnenkort in komen!De vintagelabels op de foto hierboven zijn nieuw.Gemaakt van oude knoopjes,stof en stempels.

Kon het niet laten en heb vanmiddag gewoon voor de leuk een hoekje gemaakt van wat nieuwe spulletjes in m’n winkeltje.Dit zijn grote harten met diverse postdetails.

 DSC04895

De tilda engeltjes had ik al eens gemaakt maar deze zijn weer iets anders geworden.

Geurzakjes met een postthema,inclusief een postzegeltje!

Een geurende postcard….want ze zijn gevuld met lavendel.Ze hoeven natuurlijk niet tussen je kleding in de kast want op de kast staan ze ook goed!

DSC04896DSC04897DSC04898

KERST…………….

Omdat een groot aantal Kerstspulletjes ook af zijn heb ik hetzelfde hoekje ook in Kerststijl gemaakt.Dit jaar ga ik voor veel wit met helder rood en hier en daar ijsblauw.Fris scandinavisch!

Er zijn tot nu toe  Kerst-kussens,sokken labels,stickers,adventlabels en een mini kussentje.De kleine Kerstpixies zijn van het deense merk MAILEG waar ik een enorme fan van ben.

DSC04906DSC04905DSC04903DSC04902                

DSC04907

Een grappig detail op de Kerstsok is een zakje om je ‘WISHLIST’in te doen.Bij de Kerstsok ook een gebruiksaanwijzing.Want de Kerstman heeft zo zijn eisen als het gaat om pakjes af  leveren!

Heb je interesse? Kijk in mijn WEBSHOP voor meer spulletjes!

Heel veel groetjes van mij en Jackie en graag tot de volgende keer!

DSC04768

In this post you can see why I haven't been online often.I’ve been working and making things for my little WEBSHOP.I’m very proud because things are going so well!You can see some Items with a vintage poststyle and Some CHRISTMAS stuff as well!

Greetings and love from me and Jackie!