zondag 23 januari 2011

A heart shaped post#2 and a give away!

Met deze donkere en veel te vaak natte dagen kunnen we wel een hartverwarmend postje gebruiken.Dus hier een deel twee met hartjes en een GIVE AWAY!Aangezien VALENTIJNSDAG weer voor de deur staat en elkaar dan lieve kadootjes geven steeds populairder wordt dacht ik aan een GIVE AWAY !Houd je van de sfeer van mijn blog en spreken de spulletjes hierboven op de foto je aan?Dan zou ik zeggen doe mee!!Verklap nog niet alles wat je allemaal krijgt maar er zit zeker iets  in dat zelfgemaakt is en met een hartvorm.Het zal ook zeker naar lavendel ruiken.Een bestempelde cone kun je ook verwachten en ook een hele leuke vintage kledinghanger die je hier op de foto beneden ziet.En alles natuurlijk in stijl ingepakt!

 DSC05469DSC05467DSC05468

Wat moet je doen?Laat een commentaartje achter(vermeld even of je aan de give away wil meedoen).Plaats je een linkje op jouw blog ,krijg je een extra stem.Nieuwe volgers krijgen er zelfs drie en ook als je een bestelling plaatst in mijn webwinkeltje.Vermeld even of je een linkje wilt plaatsen of dat je nieuw bent in je commentaartje.Dat is het!Woensdag 9 Februari zal ik een winnaar trekken zodat het pakketje met VALENTIJNSDAG binnen is.Dat leek mij wel leuk.

Om bij de hartjes te blijven…….ik heb weer nieuwe hartjes van oud en nieuw linnen gemaakt.Voorzien van grappige papieren details als labels en vlinders.Staan in de winkel onder ‘gezellig wonen 3’.

Deze lieve typjes staan ook in de winkel,‘garden Tilda’s’.Het zijn er pas twee want ze zijn aardig arbeidsintensief om te maken…..maar wel leuk!

DSC05442 DSC05438 DSC05443    

Voor de foto even op de open haard gezet.Moet ook maar een duo voor mijzelf maken want ze staan wel erg leuk.

Hoewel ik de originele tildastof om de kleertjes te maken altijd erg leuk vindt kies ik toch altijd voor wit/beige of/en grijs!

En dan een werkje zo leuk en liefdevol om te doen.Ik heb ze al in vorige postjes laten zien maar deze hebben weer een ander thema namelijk geboortecones.Grote en kleine met donker grijs en rose en blauw bestempeld of enkel in rose of blauw.Supersimpel en erg leuk om een klein geboorte kadootje in te doen.Van binnen zit een los ook bestempeld vloeipapiertje.Aan de voorkant een organzastrikje met belletje en een zegeltje.Misschien een ideetje als je op kraamvisite moet.

DSC05429DSC05433DSC05431

DSC05430

DSC05427DSC05432DSC05428

 

Gevonden bij de Action ,leuke kussenhoesjes.Met een postzegel/postthema.Nog geen twee euro per stuk en in verschillende kleuren,grijs,beige,blauw en gestreept.

      

DSC05451DSC05450DSC05455

Omdat de hoesjes van de stoelen wat vlekkerig zijn geworden en moeilijk wasbaar zijn heb ik ze vervangen door deze nieuwe.

   

DSC05463DSC05462DSC05464

Leuke hartjes kandelaartjes en bakje.Gekocht bij Dille en Kamille.

 

En dan natuurlijk het allerliefste hartje van allemaal……..Jackie!

Fijn dat je weer op mijn blog was en tot de volgende keer en …….vergeet de GIVE AWAY niet!

TRANSLATION….

Leave a message and you join my GIVE AWAY!If you place the link on your blog you have one more chance to win and if you are a new follower three points.I will  pick a winner on February 9th.Why not join?You can win some stuff I made and this vintage clothes hanger on the pictures,and some other things that I will keep a secret.You can also see some new tilda’s a made for the shop and some linen hearts.A mix of old and new linen and paper details such as labels and butterflies.Made some new cones as well.Especially for wrapping a little birth present.Bought some very cheap new nice pillows,and heart shaped candles.And last but not least the dearest of all…….my little jack russel JACKIE!

Thanks for reading again and hope to see you again next time!

ANITA and JACKIE.

Groetjes, ANITA en JACKIE.