donderdag 3 februari 2011

Lighten up your lovely way……

Allereerst wil ik iedereen bedanken die zich voor de give away hebben aangemeld en ook zulke leuke reacties hebben gegeven!Voor de nieuwe lezers…je kunt je nog aanmelden(zie de twee vorige postjes voor details).Heb ik jullie vorige keer op doosjes jacht gestuurd deze keer zijn de glazen potjes aan de beurt.Ook daar bestaan hele leuke vormen van.En als je het wat vindt kun je ze omtoveren in leuke romantische lichtjes.En met oog op VALENTIJN……altijd handig!!!

DSC05531DSC05530DSC05529  

Dit is het resultaat van een uurtje plakken en stempelen.Ik heb weer de stempels van Eline’s huis gebruikt(maar ook wat andere).Ik heb daar echt geen aandelen lopen hoor mocht je het denken, maar de stempels zijn gewoon zooooo leuk en ook makkelijk te combineren met andere stempels.Vond het trouwens erg wel leuk om door Eline genoemd te worden op haar blog!

   

DSC05535DSC05533DSC05534

De potjes zijn verschillend dat staat wat leuker dan allemaal dezelfde vind ik.Ze zijn van olvarit,doperwten en zilveruitjes(alles bivakeerd nu dus in een tupperware-tje want ik moest het potje hebben!).De stempels zijn op heel vezelig en fijn japans/chinees(ik weet echt niet meer wat het nu was!komt wel uit de hobbywinkel)gestempeld en ipv. uitgeknipt ,gescheurd(lastig karweitje met dit papier).Zodat je het vezelige gaat zien,maar knippen kan natuurlijk ook!Het is op het potje geplakt met multi coat (had ik nog staan van uit de servettenplaktijd).Goed het papier insmeren en als het op de pot zit nog een keer erover heen met de lijm.Nu kun je ook een kantje erop plakken.Goed laten drogen.Voor de ongeduldige onder ons even op de kachel.Van ijzerdraad kun je een hengseltje draaien en erop doen.

   

DSC05540DSC05538DSC05539

Aan de zijkant hangen verschillende labels,lintjes,kant en bedels,net wat je leuk vindt.Erop een zegel gestempeld op stof,papier kan ook.En dan maar een plekje zoeken!

   

En om je een idee te geven hoe het er s’avonds uit ziet!!Toch romantisch he?

De Olvaritpot…..                                           

   De zilveruitjespot….   

   De doperwten van perfect……

 

Staan ook leuk aan een sleutel aan de kast.

Of tussen andere spulletjes in.Op de hobbytafel met potloden en pennen is trouwens ook leuk!

    

DSC05526DSC05524DSC05525

Met oog op VALENTIJN (of Moederdag)nog een ideetje.Een schattig hart in een romantisch doosje.Het is een ‘zelfbedachtengevouwen ‘doosje en dus geen ‘supermarktgevonden ‘'exemplaar !Beetje vouwen en plakken dan kom je er wel.Ik ga ze ook in de winkel plaatsen mocht je niet van de creatieve zijn en het toch leuk vinden.

Tot zover maar weer!

Groetjes en tot de volgende keer!

Anita en Jackie.

TRANSLATION…

Thanks for all the give away joiners and their very nice words.If you haven’t entered yet ,you can still join the club!(see the last two previous posts for details).I’ve turned some ordinary glass jars in romantic lights using japanese/chinese(?I ‘’ve forgotten ,it’s either one of them),stamps from Eline,special glue(multi coat) and lace,paper labels and buttons to decorate the jars.Some pictures to show you how they romantically glow in the dark! Made a heart in little box as well.