zaterdag 14 mei 2011

Nieuwe woonaanwinsten en een zweeds terras……..

    

Eindelijk weer even tijd om een postje te plaatsen!Ben druk bezig met nieuw spulletjes voor de webshop.Alles in de SEASIDE style!Maar heb natuurlijk ook volop genoten van het mooie weer en lekker tuinieren.De houten tuinbanken(drie stuks!),de deckchair,de tafel en de nieuwe aanwinst een schommelstoel van de kringloop hebben een laagje  kalkverf gekregen.Geen idee of men in Zweden er ook zo bij zit maar het is in ieder geval verf daar vandaan van het merk moosefarg.Ideaal spul!

DSC05927DSC05926DSC05925

Ik ben zeer blij met deze zeer bijzondere tulpen Ze hebben een bijna kantachtig randje.

M’n,zelf opgekweekte laurierboompje versierd met de hanghartjes uit de webshop.Vooral leuk als het een beetje waait en de slingertjes gaan wapperen!

  

Loversseat in de zon……met de nieuwe SEASIDE kussens!

Ook weer strak in de kalkverf!

 

Ook gevonden in de kringloopwinkel en natuurlijk wit geschilderd……een leuk gevlochten mand.

Inmiddels uitgebloeid maar zo mooi de malus sentenial.

Kon het niet laten om dit mini kasje ook in de kalk te zetten.Ik ben nu met het grotere victoriaanse kasje bezig.Ook de hekjes achteraan meteen gedaan!

DSC06006DSC06005DSC06004

 

In de afprijshoek van intratuin vond ik dit grappige stolpje.Natuurlijk was het niet wit….nu wel!!Erin mijn babyschoentjes en oud linnen,eraan een duifje uit de webwinkel.

 

Ook nieuw in de webwinkel..twee soorten knopenkaartjes.Leuk om te combineren met een stolp en linnengoed!

 

Klein overzichtje van de SEASIDE spulletjes nieuw in de webwinkel.Snuffel gerust even rond als je houdt van originele zelfgemaakte spulletjes!

 DSC06054DSC06034DSC06021 

DSC06026DSC06014DSC06063

Hoe anders afsluiten dan met de leukste Jack Russel ?Jackie in actie,opzoek naar kikkers en padden in ons vijvertje!

   

Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer!

ANITA en JACKIE

TRANSLATION..

Some pictures of my garden with my just  painted garden furniture.Painted with chalk paint from Sweden called moosefarg.Also my SEASIDE stuff new in my webshop!And of course my sweet little JACKIE  hunting for frogs and toads in our very little pond.

Thanks for reading again and much Love!