donderdag 14 april 2011

Paasnestje en hanghartjes…..

Een paasnestje gemaakt boven de eettafel.De hangeitjes en de vogeltjes op een klipje had ik nog van vorig jaar de hartjes zijn nieuw in de webwinkel.Ze hebben een lange slinger en zijn erg leuk om ergens aan te hangen.Er zijn drie verschillende.

Romantische Paasvogeltjes.

Paastafel….

 

Ben druk bezig met het maken van verschillende spulletjes voor de ‘FAIR AAN DE DIJK" op 29 Mei Kreil 1 te Wieringerwaard.Antoinette van twaatjes diary en vriendin Bianca houden een beregezellige fair.Dus houdt deze datum vrij als je in de buurt bent en wil komen!!!Het gaat zeker een hele leuke dag worden van 11 uur tot 5 uur! Ik hou jullie op de hoogte.

Leuke ‘hanghartjes’om aan een tak of  kandelaar of iets anders te hangen of om een aantal  in een boom te hangen tijdens een tuinfeestje!!Ze zijn met vulsel en lavendel gevuld en hebben een lange staart van bedrukt lint en satijnband met kraaltjes.Er zijn drie verschillende allen met een ‘frans’thema.Kijk in de webwinkel voor meer info!

 

 

  DSC05900 DSC05895DSC05902

    

DSC05919DSC05918

Nog steeds in de webwinkel en nog net voor de Paas te bestellen en misschien te versturen een originele PAASKAART.

Paaskipje ook van vorig jaar!Onder de vleugel is een opening om de eitjes in warm te houden.

Tot zover maar weer!

Groetjes Anita.

TRANSLATION…

I’m busy making new stuff for a fair held in Wieringerwaard on may 29th.Some new hearts in my webshop.They have a long tail made of ribbons an beads.They hang very nice on a chandelier or even in a tree for your garden party!!

Greetings, Anita.