donderdag 15 september 2011

Nieuwe banner….hoop ik!

     

Zoals jullie (hoop ik) kunnen zien ,ik heb een nieuwe banner!Ik dacht een iets andere sfeer op mijn blog en in de webshop neer te zetten.Qua spulletjes in de shop wil ik dat ook een beetje doorvoeren.Maar wat blijkt op mijn laptop staat alles van de webshop door elkaar op die van mijn zoon staat alles goed en op die van mijn man ontbreekt zelfs de hele banner!!!Misschien zit de modzilla firefox er voor iets tussen want die heeft mijn zoon niet en ik en manlief wel.

Dit weekend gaan we ons er oven buigen want iets klopt er niet.Bof wel dat mijn oudste zoon gek op computeren is (informatica student…heel handig als je problemen hebt).Alleen te hopen dat hij genoeg tijd heeft!Dit soort grapjes(die ik nooit begrijp)nemen altijd veeel tijd in beslag!Ik moet zeggen dat bestellingen tot op heden allemaal goed binnenkomen dus misschien is de schade beperkt.Mocht je iets willen bestellen en lukt het niet ,je kunt me altijd mailen op www.scarboroughblog@gmail.com.

Ik had vorige week zoveel energie dat ik dacht mijn paar vierkante op zolder eens anders in te richten.Na wat schuiven heb ik onze oude babycommode/ kniptafel haaks op de muur gezet ipv. er tegenaan.Een hele minimale verandering(meer was echt niet mogelijk……denk ik) maar toch een groots effect(vind ik dan).Moest alleen de achterkant van de commode verven want die zag er niet uit.En klaar was mijn paleisje!

Een overzichtje en ja, mijn prikbord heb ik ook meteen opgeschoond.Die hing overvol!

 

Ik ben met nieuwe spulletjes bezig.Had ik vorige week energie deze week een stuk minder!Een griepje duikt zomaar op bij mijn jongste zoon en nu dus bij mij!!Ik zit al een weekje te snotteren maar het gaat  gelukkig al wat beter.

 

Nieuwe hartjes gemaakt en nieuwe metalen touw dispensers gevonden.

 

Heb je dit weekend tijd en zin in een OOGST EN POMPOENFAIR, kom dan naar schagerbrug(NH).Zie de site.Volgende week is er ook een gezellige fair in deze buurt van de GROEI EN BLOEI met tevens veel pompoenen .

DSC07264

En dan Jackie….die doet ook alles voor een brokje.

Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer!

ANITA  EN JACKIE