dinsdag 4 oktober 2011

White cotton and fresh eucalyptus…..

  

Ik ben NOG niet helemaal klaar voor de HERFST.Het WEER is er ook(nog) niet naar natuurlijk.Ik ben wel aan het DECOREREN gegaan maar met witte en gestreepte POMPOENTJES nog geen ORANJE en lekker geurende eucalyptustakken.Een ijzeren HART met verse takjes versierd en een duifje (zie webwinkeltje) er in gehangen.M’n lievelings rugtas staat er tussen!

Nieuwe ZAKJES in mijn webwinkeltje.Om een geur sachet in te doen een kadootje of mooi ondergoed!Kan neergezet worden of opgehangen.Onder BAGS AND ROMANTIC LIGHTS vind je ze in m’n webwinkeltje.

  

Alle zakjes zijn VERSCHILLEND bestempeld en VERSIERD.

Grappig metalen MANDJE gekocht.Schots en SCHEEF en HIER en DAAR een deukje  maar ik vind hem te leuk!!Past prima in mijn MANDEN hoekje.

Mooie PORCELEINEN bak op een FAIR gekocht.Hij staat op TAFEL met EUCALYPTUS TAKJES en herfstige kastanjes.

 

  

De DUIFJES en de KANDELAAR kregen ook een TOEFJE eucalyptus.

Bij de KRINGLOOP twee leuke MANDEN gekocht VOOR heel weinig GELD.Een ronde trommel en een ronde spanen MAND.Natuurlijk heb IK ze allebei WIT geschilderd!De MAND met hengsel komt ook van DE kringloop maar van een tijdje terug.

 

De twee spanen  kofferMANDjes zijn OOK nieuw EN ook van de  KRINGLOOP.Ook weer geschilderd en voor een koopje weer wat nieuws!

 

CLOSE UP zakje uit de webwinkel.De gestreepte pompoentjes en de eucalyptus combineren heel erg leuk! 

Leuk dat je er weer was en tot de volgende post!!

ANITA