dinsdag 24 januari 2012

Back in pink and red…..

Eindelijk weer terug na een tijdje niets gepost te hebben!Niet dat ik stil gezeten heb maar te druk met nieuwe projectjes en bestellingen!Na Kerst vond ik het zwaar om al het gezellige rood uit de kamer weg te halen en aangezien ik voor de Kerst een aantal GREENGATE serviesdelen heb gehad heb ik besloten om meer kleur in de keuken/kamer te gaan gebruiken.Alleen wit/grijs en naturellen,hoe mooi ook wordt op een gegeven moment wel eens saai.Het fay red servies van GREENGATE aangevuld  met naomi beige en wat riviera maison is een leuke mix geworden!

Wit blijft de overhand houden maar een beetje kleur erbij maakt het wat warmer.

NIEUW in de WEBSHOP! Kleine haasjes,we gaan per slot van rekening toch richting voorjaar!!!Je kunt kiezen uit naar links of naar rechts springend.Aan het strikje,labeltjes met voorjaarstekst.

SPRINGTIME!

In het zelfde idee een hart met ‘cottagelook’!Vorig jaar vakantie heel veel van dit soort printjes gezien in Engeland.Voor mij hoeft het niet altijd suikerzoet maar in een overwegend wit interieur staat zo’n rose-bommetje in de vorm van dit hart erg leuk!Te vinden in de WEBSHOP onder ‘SWEETHEARTS AND PIGEONS’.

En natuurlijk onder ‘EASTER’deze vrolijke haas.

En ook deze naar links springend.Leuk apart maar ook met z’n tweeen,tegenover elkaar.

Ook in de ‘cottagelook’deze schattige laarsjes.

De stof is van GREENGATE.

Ook gewoon maar niet minder leuk in het wit!

Ook hier een greengate stofje.

 

Elk laarsje heeft een etiketje.In de WEBSHOP onder ‘SHOES AND CUSHIONS’te vinden.

 

Ook deze is van GREENGATE stof en een leuke mix van wit en zachte pasteltintjes.

DSC00064kopie

En nu we toch in de rose/rode romantische ‘cottagesfeer’zitten,leuke en handige etuitjes gevonden bij de WIBRA.Voor € 1.00 per stuk!!!!En voor wie nog op zoek is naar plakteksten voor op de muur,ik heb ze gespot bij de ACTION .Diverse teksten voor zo weinig als € 0.99!!!

Leuk dat je er weer was!

Groetjes,Anita.