zondag 3 juni 2012

I’M BACK…….

Eindelijk ik ben er weer met een postje!!Niet dat ik heb stil gezeten maar soms heb je zo veel te doen dat het er maar niet van komt.

 

Ook eindelijk een nieuwe serie ZEEFIGUURTJES in de webshop.Vorig jaar vakantie in engeland heb ik heel veel van die mooie witte maar ook pastel gekalkte huisjes gezien aan de kust.Dat gaf mij het idee om deze nieuwe serie krabbetjes,sterretjes en zeepaardjes wit te schilderen.Ze voelen dus stevig aan.

Simpel maar lief gedecoreerd met zeetekstje,kantje,lint en touw en mooie parelspeld.Onder SEASIDE TREASURES te vinden in de webshop.

 

Leuk ideetje voor jullie misschien.Kledinghangers zijn erg in maar ook erg leuk om mee te decoreren.Mooie witte hangers zijn voor weinig te koop bij de xenos.Met een mooie stempel op wit servettenpapier of chineespapier en met decoupagelijm kun je je tekstje op de hanger plakken.Een stukje kant en/of knoopje kun je erbij plakken.Een bestempeld lintje om het af te maken en je kunt je hanger gebruiken.

DSC00647

Heel erg leuk om bijv. zeefiguurtjes op te hangen!

Of franse haasjes…..net als de zeefiguurtjes geschilderd.Te vinden in de webshop onder SHOES AND CUSHIONS.

 

   

 

Ook leuk om aan een kledinghanger te hangen/strikken,een romantisch zakje.Te vinden in de webshop onder ROMANTIC BAGS AND LIGHTS.

 

Een detail…

Ook zijn er weer een aantal TILDA’S in de webshop.

Tot zover dit postje,tot de volgende keer!

Anita