vrijdag 22 juni 2012

Romantic English and romantic white…..

 

Rond deze tijd breng ik de woonkamer meestal in ‘ZOMERSE ZEESTIJL’.Gezellig en lekker zomers overal schelpjes en zeediertjes.Al werkt het weer niet echt mee,het is nu toch echt ZOMER!

Deze ZOMERSE zeefiguurtjes hangen aan m’n kroonluchter.Ik heb ze fris wit geverfd en met niets eraan,lekker puur, met een stoer touw aan de lamp geknoopt.In de webwinkel heb ik ze met ‘zeewaardige’labels en etiketje maar zo ‘puur’vind ik ze ook wel wat hebben.

Superromantisch blijken de zeepaardjes te zijn!Hier hangen ze over een brocante nachtjapon heen met schitterend broderie kant.Mijn moeder bracht het mee voor me toen ze een ZOMERS getinte brocantemarkt in Eexterveen bezocht!

 

Deze hoek in de kamer is altijd een leuke plek om te veranderen.

    

Niets zo leuk als weer nieuwe ZOMERSE friswitte stapeltjes te maken als je weer iets nieuws ,in dit geval, hebt gekregen!Naast de nachtjapon ,een schitterend wit katoenen onderjurkje met broderiekant.

      

En we blijven maar ZOMERS wit stapelen!

Al zit ik dit weekend met een zo niet ZOMERS griepje voorgaande weekenden waren echt te gek.Van een leuke fair(geen foto’s!?) tot  lugubere rol in het ‘Alkmaerse ‘kaeskoppenfestival’!(als het goed is volgen er nog foto’s)tot een lang weekend ENGELAND met beste vriendin en tuinmaatje Ineke.Foto’s hieronder!

          

Tuinenland bij uitstek!En als je het goed georganiseerd wilt hebben ,overweeg eens een reisje met ‘gardentours’.Het was fantastisch!

Deze PRIVATE POSTING BOX  zag ik in Oxford.Helemaal leuk natuurlijk.Brengt me bij mijn eigen postbox.Iedereen heel erg bedankt voor de leuke mails die ik altijd krijg en de lieve reacties in mijn gastenboek.Als hele postjes gewijd worden aan mijn spulletjes wordt ik wel erg blij hoor!(bedankt nogmaals odetta) .

FIJN WEEKEND!

ANITA